Bergen op Zoom

Gold en of diamond

Behandeling gelaat en decolleté Gold of Diamond. Dit wordt bepaald aan de hand van uw huidtype en behoefte.

-Huidanalyse (eerste afspraak)
– Oppervlakte reiniging
– Stoom
– Handmasker (eerste keer gratis)
– AHA en/of BHA masker (diepte reiniging)
– Collageen en/of hydraterend masker
– Ultrasone massage
– Dag of nachtcrème

Het is mogelijk om andere kleine behandelingen erbij of apart te kopen.

Aanbevolen:
Mee-eters en/of milia verwijderen
Epileren met garen
Wenkbrauwen vormen en/of bovenlip epileren
Wenkbrauwen verven
Bindweefsel massage
Handscrub en/of masker

AHA – ALPHA Hydroxy Acid
AHA zorgt ervoor dat de huid sneller vernieuwt door oude huidcellen los te maken. Het resultaat is een egale, frisse en gezonder ogende huid. De huid vernieuwt zichzelf dagelijks, AHA’s zorgen ervoor dat dit proces versnelt. AHA’s die je vaak in huidverzorging terug ziet komen zijn bijvoorbeeld glycolzuur (glycolic acid) en melkzuur (lactic acid). Glycolzuur heeft kleinere moleculen dan melkzuren, waardoor dit eigenlijk het effectiefst is. Als je huid erg gevoelig is, dan is melkzuur een betere keuze.
AHA’s vernieuwen de huid, maar houden ook vocht vast. Hierdoor zijn ze ook prima te gebruiken bij een droge huid. . .

BHA – Beta Hydroxy Acid
BHA is het meest geschikt voor de vettere huid en als je last van acne of mee-eters hebt. BHA’s duiken namelijk diep je poriën in en zijn in staat deze extra goed te reinigen. Daarnaast hebben BHA’s een ontstekingsremmende en antibacteriële werking. BHA in huidverzorging wordt ook wel salicylic acid genoemd. In tegenstelling tot AHA’s droogt salicylic acid de huid wel uit, dus het gebruik van een huidolie of crème na het aanbrengen is aan te raden.

Waarom AHA of BHA gebruiken?
Onze huid is prima in staat zichzelf te vernieuwen. Toch hebben veel mensen baat bij het gebruiken van BHA’s en AHA’s. Het verwijderen van huidcellen en het reinigen van poriën zorgt niet alleen voor een gladde en egale huid, het is tevens geschikt om te gebruiken bij verschillende huidproblemen. Denk aan een doffe huid, schilferige huid, acne en fijne lijntjes. Een goede exfoliant gaat dit alles tegen en zorgt ervoor dat overige verzorgingsproducten effectiever werken.

Bij acne, puistjes en mee-eters: BHA, omdat deze de poriën diep reinigt en een antibacteriële werking heeft.
Bij een droge en gevoelige huid: AHA, omdat dit de huid niet verder uitdroogt.

WAAROM NIET SCRUBBEN OF EEN REINIGINGSBORSTEL GEBRUIKEN?
De meeste scrubs hebben een ruwe en oneffen structuur en zijn daardoor te grof en schurend. Hierdoor kunnen de korrels kleine scheurtjes in de huid veroorzaken. De meeste reinigingsborstels hebben ook een negatieve invloed op het kwetsbare oppervlakte van je huid omdat de borstels te stijf zijn. Milde scrubs, zachte reinigingsborstels of een zacht washandje zijn de uitzondering op de regel omdat deze je huid niet beschadigen. Maar zelfs als je dit als extra reiniging gebruikt is het geen vervanging voor wat een goedgeformuleerde exfoliant met salicylzuur of glycolzuur kan doen. Scrubs, reinigingsborstels of washandjes doen hun werk alleen maar op de oppervlakte van de huid en kunnen niet in de porie of door de meerdere lagen van dode huidcellen heen dringen Hierdoor hebben ze weinig invloed op het verbeteren van je huid.