Bergen op Zoom

Over ons

pmu (permanente make up)

Mijn naam is Priyamalie Ramkisoensing (in het kort Priya genoemd). Ik ben een gediplomeerd en gekwalificeerd schoonheidsspecialiste en visagiste in Nederland en gespecialiseerd in vele vormen permanente make up.

Onze schoonheidssalon is Anbos gekwalificeerd.

In 2002 ben ik begonnen met het importeren van cosmetische producten. In 2003 heb ik schoonheidssalon “Nawod Creations” opgestart. Ik heb mijn opleidingen gevolgd bij het IVS College te Dordrecht , Ecuri Cosmetics te Rotterdam, IMCO opleidingen te Rotterdam, en bij kwaliteitcentrum te Utrecht. Hier heb ik de opleiding voor ontharings technieken zoals de Laser behandeling (IPL) gevolgd.  De opleiding bij Ecuri Cosmetics heeft mij tevens de gelegenheid gegeven om mij te specialiseren in Permanente Make-up (ook verwijderen van permanente make-up), Paramedical Procedures, Medical-Dermabrasion en het direct verwijderen van huid onevenheden, zoals pigment vlekken en couperose, etc.

In 2006 werd mijn inzet beloond en won ik een prijs, en ben ik bekroond tot  “Succesvolle Onderneemster van PPM Stimulans”, de sponsering is gedaan door Rewin West-Brabant.

Inmiddels is onze salon te klein geworden en is op de nieuwe lokatie reeds de bouw gestart van onze nieuwe, grotere salon. Voor meer informatie kunt u onze nieuwsbrief volgen of vrijblijvend contact met mij opnemen.