Bergen op Zoom

Over ons

pmu (permanente make up)

Mijn naam is Priyamalie Ramkisoensing – Mututantrige (in het kort Priya genoemd). Ik kom uit Sri lanka en ben sinds 1998 woonachtig in Nederland.  Ik ben een gediplomeerd en gekwalificeerd schoonheidsspecialiste en visagiste in Nederland en gespecialiseerd in vele vormen permanente make up.

In 2002 heb ik schoonheidssalon “Nawod Creations” opgestart en begonnen met het importeren van cosmetische producten. Ik heb mijn opleidingen gevolgd bij het IVS College te Dordrecht , Ecuri Cosmetics te Rotterdam bij kwaliteitcentrum te Utrecht en bij IMCO opleidingen te Rotterdam. Hier heb ik de opleiding voor ontharings technieken zoals de Laser behandeling (IPL) en elektrisch ontharen gevolgd.  De opleiding bij Ecuri Cosmetics heeft mij tevens de gelegenheid gegeven om mij te specialiseren in Permanente Make-up (ook verwijderen van permanente make-up), Paramedical Procedures, Medical-Dermabrasion en het direct verwijderen van huid onevenheden, zoals pigment vlekken en couperose, etc.

In 2006 werd mijn inzet beloond en won ik een prijs, en ben ik bekroond tot  “Succesvolle Onderneemster van PPM Stimulans”, de sponsering is gedaan door Rewin West-Brabant.

Inmiddels is onze salon te klein geworden en is op de nieuwe locatie reeds de bouw gestart van onze nieuwe, grotere salon. In 2013 zijn wij verhuisd naar onze huidige locatie.