Bergen op Zoom

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind u de veelgestelde vragen, mocht u een andere vraag hebben of een afspraak willen maken dan kunt u contact met ons opnemen.

Is permanente make up voor iedereen geschikt?
PMU is kan bij veel mensen worden aangebracht maar het is niet voor iedereen geschikt. Als u medische klachten heeft zoals bijvoorbeeld heftige allergische reacties, huidklachten of andere klachten dan raden wij overleg met uw huisarts aan, als wij hierin iets kunnen betekenen zijn wij u graag van dienst. Het mooiste resultaat is erg afhankelijk van het huidtype en hoe uw huid reageert op een pmu behandeling.
Waarom moet u zelf verdovingszalf meebrengen?
Deze krijgt nu niet standaard bij ons in de salon.
Doet het aanbrengen van permanente make up pijn?
Het aanbrengen van permanente make up gebeurd met een klein naaldje, dit kan soms wat prikkelend gevoel geven. Het verschild erg van persoon tot persoon, zo kan een pmu behandeling bij de ene persoon slecht wat kriebelen terwijl dezelfde behandeling bij een ander persoon zwelling en roodheid ontstaan. Hoewel doorgaans de behandelingen vrij pijnloos zijn dient u hier rekening mee te houden. Er kan een verdovende zalf gebruikt worden (EMLA 5%, tube 5 ml) deze zalf kan volgens de GGD voorschriften alleen op recept door uw huisarts worden verstrekt, dit kost slechts enkele euro's en dit wordt doorgaans vergoed door uw zorgverzekeraar.
Is er een minimale leeftijd voor het aanbrengen van permanente make up?
Ja voor het aanbrengen van permanente make up hanteren wij een minimale leeftijd van 16 jaar en daarbij schriftelijke goedkeuring van ouders of verzorgers.
Hoe lang duurt een permanente make up behandeling?
Het aanbrengen van permanente make up voor wenkbrauwen neemt ongeveer anderhalf uur in beslag. Dit is inclusief kleur bepalen en vorm tekenen en inwerken van verdovende zalf. Het aanbrengen van eyeliner onder neemt 30 minuten in beslag en eyeliner onder en boven een uurtje. Geen enkele pmu behandeling is hetzelfde en is afhankelijk van verschillende factoren de tijd per behandeling kan verschillen per persoon. Wij absoluut het mooiste resultaat halen en soms is het nodig om meerdere behandelingen uit te voeren voor het mooiste resultaat.
Kan permanente make up ook verwijderd worden?
Ja dat kan, in onze salon hebben we verschillende technieken om bestaande permanente make up te verwijderen. Het kan zijn dat uw smaak is veranderd of dat u elders een pmu behandeling heeft laten uitvoeren en niet tevreden bent met resultaat, dan is het mogelijk om de pigmenten te verwijderen. Hierna kan in verschillende behandelingen opnieuw permanente make up worden aangebracht tot het mooiste resultaat naar uw wens.
Kan ik na een permanente make up behandeling douchen?
Het is belangrijk dat de huid na een behandeling zo mooi mogelijk kan herstellen, wij raden u aan om te zorgen dat dit een aantal dagen niet nat wordt. Hierdoor wordt het natuurlijk genezingsproces van de huid niet verstoord waardoor het eindresultaat het mooist wordt. U krijgt voldoende informatie voor, tijdens en na de behandeling met voorzorgsmaatregelen.
Parkeren
Er is volop gratis parkeergelegenheid recht tegenover de schoonheidssalon.